casino siteleri

Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinden anlamlı etkinlik

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 23 Şubat 2024 11:59
Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinden anlamlı etkinlik
Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi personeli ve hastalar tarafından düzenlenen etkinlik büyük beğeni aldı.Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları H
Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi personeli ve hastalar tarafından düzenlenen etkinlik büyük beğeni aldı.
Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi tarafından Elazığın yöresel şive ve ürünlerini tanıtmak, yaşatmak ve farkındalık oluşturmak üzere bir etkinlik düzenlendi. Hastaneye bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde (TRSM) düzenlenen etkinliğe, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Hilal Kaya, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Süleyman Sorgucu, idareciler, çalışanlar ve hastalar katıldı.
Hastane Başhekimi Kayanın açılış konuşmasıyla başlayan program, TRSM hastalarının anlatımıyla çaydaçıra efsanesinin çıkışı ve tanıtımı yapıldı. Elazığ TRSM personeli ve hastalarının hazırladıkları Çaydaçıra ve Delilo performansının sergilendiği programda, yine hasta ve çalışanlardan oluşan TRSM korosu tarafından Elazığın yöresel türküleri seslendirildi.
Elazığ yöresel ürün ve şivesinin tanıtımı başta olmak üzere TRSM de ruhsal rahatsızlığı olup, toplum dışına atılmadan rehabilitasyonları sağlanan hastalara ve çalışanlara moral, motivasyon amaçlı düzenlen program, Elazığ mutfağına ait lezzetlerin sunulmasıyla sona erdi.