casino siteleri

Elazığ sis denizinde kayboldu, eşsiz görüntüler oluştu

Asayiş Haber Girişi : 12 Aralık 2021 12:11
Elazığ sis denizinde kayboldu, eşsiz görüntüler oluştu
Elazığ´da devam eden ve son iki günde görüş mesafesini sıfıra kadar düşüren sis nedeniyle şehir adeta kayboldu. Harput´ta ise sisle birlikte eşsiz bir manzara oluştu.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi´nin uyarısını yaptığı sis Elazığ´da ara ara etkili oluyor. Son 2 gündür etkili olmaya devam eden sis tabakası kenti tamamen kapladı. Kent merkezinde yer yer görüş mesafesini sıfıra düşüren sis, 1200 rakımlı tarihi Harput Mahallesi´nde ise kısmen etkili oldu. Drone ile havadan görüntülenen sis, Harput Mahallesi´nden şehre bakışta keyif veren görüntüler oluşturdu. Bazı vatandaşlar ise Harput´a çıkarak sis bulutlarının görsel şölenini izleyip, fotoğraf çekti. Kartpostallık görüntüler oluşturan sisin bölge genelinde etkisinin süreceğinin tahmin edildiği aktarıldı.
Harput´ta bahar havası olduğunu dile getiren vatandaşlardan Fatih Aladağ, "Elazığ şehir merkezi yoğun sis altında. Manzarayı izlemek için Harput´a geldik. Harput, bilindiği üzere Elazığ´ın en yüksek yeri. Şu an merkez soğuk ama Harput´ta baharı yaşatan bir sıcaklık hava mevcut. İnsanlar da gelip burada doğanın, manzaranın fotoğrafını çeksinler. Bu vesileyle bu manzaranın tadına bakmış olurlar, herkesi Harput´a bekliyoruz" dedi.
Vatandaşlardan Nihat Çelik ise, "Merkezdeydim, çok soğuktu ve her taraf sis altında. Ben de Harput Mahallesi´ne çıktım. Burada çok güzel manzara var. Video ve fotoğraf çektim ve arkadaşlarıma gönderdim" diye konuştu.