casino siteleri

Elazığ sis denizinde kayboldu, ortaya eşsiz görüntüler çıktı

ÇEVRE Haber Girişi : 03 Aralık 2023 11:49
Elazığ sis denizinde kayboldu, ortaya eşsiz görüntüler çıktı
Sabah saatlerinde etkili olan ve yer yer görüş mesafesini 3 metreye kadar indiren sis, güneşin de yüzünü göstermesiyle birlikte tarihi Harput M

Sabah saatlerinde etkili olan ve yer yer görüş mesafesini 3 metreye kadar indiren sis, güneşin de yüzünü göstermesiyle birlikte tarihi Harput Mahallesi´nde eşsiz manzaralar ortaya çıkardı. Kent merkezi sis denizinde kaybolurken, dron ile çekilen görüntüler görsel şölen oluşturdu.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü´nün uyarısını yaptığı sis ve pus, Elazığ´da etkisini gösterdi. Sabah saatlerinde kent merkezinde görüş mesafesini 3 metreye kadar düşüren sis, bin 200 rakımlı tarihi Harput Mahallesi´nde kısmen etkili oldu. Güneşin de yüzünü göstermesiyle birlikte tarihi Harput Mahallesi ortaya çıkarken, kent merkezi ise sis denizinde kayboldu. Dron ile havadan görüntülenen sis, Harput Mahallesi´nden şehre bakışta görsel şölen oluşturdu. Bazı vatandaşlar Harput´a çıkarak manzarayı izledi ve cep telefonları ile kaydetti.
Manzaranın çok güzel olduğunu belirten Hatice Yıkılmaz, "Kalkınca baktım ve her yerin sis olduğunu gördüm. Kesin Harput´tan görünüyordur dedim ve genelde öyle oluyor. Tahmin ettiğim gibi çıktı. Elazığ sis altında kalmış. Her zaman bunu yakalamak mümkün olmuyor. O yüzden ben de görmek istedim. Sosyal medya uygulamalarım olmadığı için kendi gözlerimle gördüm" dedi.

Deprem konutları