casino siteleri

Elazığ SYSK, Süper Lig için kampa girecek

Spor Haber Girişi : 11 Mayıs 2023 12:52
Elazığ SYSK, Süper Lig için kampa girecek
Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lige yükselme Play-Off maçlarına çıkacak olan Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, 16 Mayısta Kırşehir´de kampa
Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lige yükselme Play-Off maçlarına çıkacak olan Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, 16 Mayısta Kırşehir´de kampa girecek.
Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginde 2022-2023 sezonu Play-Off maçları 22 - 25 Mayıs tarihleri arası Zonguldak´ta düzenlenecek. A Grubunu lider olarak tamamlayan ve Play-Off grubuna +3 puan avantajıyla girecek olan Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, B Grubunda normal sezonu 4. sırada tamamlayan takım başta olmak üzere rakipleriyle karşı karşıya gelecek. 16 Mayısta Kırşehir´de mini bir kamp geçirecek olan Elazığ ekibinde tek hedef Süper Lige yükselmek.
Takımın son durumuna ilişkin bilgiler veren Elazığ SYSK Başantrenörü ve Kulüp Başkanı İsmail Bayraktar, ´´Zorlu geçen bir sezonun ardından zirvede olmanın avantajıyla Play-Off maçlarına çıkacağız. Takımımızda herhangi bir sıkıntı yok ve şampiyon olmak, Elazığ´ı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Süper Lig yolunda tüm Elazığ´ın desteğini görmek istiyoruz´´ dedi.