casino siteleri

Elazığ takımlarına Antalya hakemleri

Spor Haber Girişi : 15 Şubat 2024 13:39
Elazığ takımlarına Antalya hakemleri
TFF 3. Ligin 20. haftasında oynanacak Elazığspor-Ergene Velimeşespor maçını hakem Hakan Yurtseven, Bursa Yıldırımspor-23 Elazığ FK karşılaşmasını hakem
TFF 3. Ligin 20. haftasında oynanacak Elazığspor-Ergene Velimeşespor maçını hakem Hakan Yurtseven, Bursa Yıldırımspor-23 Elazığ FK karşılaşmasını hakem Mazlum Doğan Bodur yönetecek.
TFF 3. Ligde bu hafta oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonunun resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, TFF 3. Lig 2. Grup 20. haftasında 18 Şubat Pazar günü saat 14.00da Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Elazığspor - Ergene Velimeşespor maçını Antalya bölgesinden C klasman hakemi Hakan Yurtseven yönetecek. Yurtsevenin yardımcılıklarını Konya bölgesinden Nihat Ökten ile Burdur bölgesinden Mehmet Sonay yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine Antalya bölgesinden Mustafa Bayındır olacak.
23 Elazığ FKnın ise TFF 3. Lig 4. Grup 20. haftasında Bursa Yıldırımspor ile deplasmanda yapacağı maçta Antalya Bölgesinden C klasman hakemi Mazlum Doğan Bodur düdük çalacak. Bodurun yardımcılıklarını Antalya Bölgesinden Burak Yanardağ ile Mehmet Eren Küçükkeçeci yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak Isparta Bölgesinden Alihan Çalıkuşu görevlendirildi. 17 Şubat Cumartesi günü saat 14.00te başlayacak olan maç Minerali Çavus Stadında oynanacak.