casino siteleri

Elazığ takımlarına İstanbul hakemleri

Spor Haber Girişi : 07 Eylül 2023 13:16
Elazığ takımlarına İstanbul hakemleri
Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Ligde hafta sonu oynanacak olan ilk hafta maçlarının hakemlerini atadı.TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak olan ma
Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Ligde hafta sonu oynanacak olan ilk hafta maçlarının hakemlerini atadı.
TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulundan yapılan atamaya göre TFF 3. Lig 2. Grubun 1. haftasında 9 Eylül günü saat 16.00´da 12 Haziran Stadında oynanacak olan Amasyaspor FK - 3Gen Holding Elazığspor maçını İstanbul bölgesinden C klasman hakemi Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek. Kösterelioğlu´nun yardımcılıklarını İstanbul bölgesiden Batuhan Bıyıklı ile Osman Korkmaz yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine İstanbul bölgesinden Atakan Kozik olacak.
23 Elazığ FK´nın ise TFF 3. Lig 4. Grubun 1. haftasında Bitexen Adana 1954 FK ile oynayacağı maçı İstanbul bölgesinden C klasman hakemi Sercan Yılmaz yönetecek. Yılmaz´ın yardımcılıklarını yine İstanbul bölgesinden Ömer Okumuş ile Mete Topçu yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak Kırklareli bölgesinden Ömer Şivka görevlendirildi. Pazar günü saat 15.30´da başlayacak olan maç Doğukent Stadında oynanacak.