casino siteleri

Elazığ takımlarından saldırıya kınama

Spor Haber Girişi : 12 Aralık 2023 13:30
Elazığ takımlarından saldırıya kınama
Elazığspor ve 23 Elazığ FK, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler´e yapılan saldırı sonrası sporda şiddete vurgu yaparak kınama mesajları y
Elazığspor ve 23 Elazığ FK, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler´e yapılan saldırı sonrası sporda şiddete vurgu yaparak kınama mesajları yayımladı.
MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankara ekibinin kulüp başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler için spor camiası tepki yağdırıyor. Elazığ´ın profesyonel futbol ligi ekipleri Elazığspor ile 23 Elazığ FK da yapılan saldırıyı kınayarak, ´Sporda şiddete hayır´ mesajı verdi.
Elazığspor, yayımladığı mesajda, "MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda hakem Halil Umut Meler´e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı esefle kınıyor, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz" denildi.
23 Elazığ FK ise "Süper Lig´de bugün oynanan Ankaragücü - Rizespor müsabakasının bitiminde hakem Halil Umut Meler´e yapılan saldırı, sporun ruhuna ve fair-play prensiplerine aykırıdır. Gerçekleşen saldırıyı kınıyoruz. Halil Umut Meler, yardımcıları ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verdi.