casino siteleri

Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Spor Haber Girişi : 12 Ekim 2023 14:00
Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Ligde hafta sonu oynanacak olan altıncı hafta maçlarının hakemlerini atadı.TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak o
Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Ligde hafta sonu oynanacak olan altıncı hafta maçlarının hakemlerini atadı.
TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulundan yapılan atamaya göre TFF 3. Lig 2. Grubun 6. haftasında 15 Ekim Pazar günü saat 14.30´da Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak olan 3Gen Holding Elazığspor - Silifke Belediyespor maçını Kars bölgesinden C klasman hakemi Abdülselam Koçak yönetecek. Koçak´ın yardımcılıklarını Trabzon bölgesinden Yiğit Çam ile Miraç Berk Kölemen yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine Kars bölgesinden Fevzi Kadir Üreyil olacak.
23 Elazığ FK´nın ise TFF 3. Lig 4. Grubun 6. haftasında Çatalcaspor ile deplasmanda oynayacağı maçı Sinop bölgesinden C klasman hakemi Erdal Yılmaz yönetecek. Yılmaz´ın yardımcılıklarını Trabzon bölgesinden Ali Rıza Öztürk ile Samsun bölgesinden Coşkun Yalçın yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak Ordu bölgesinden Ümit Gürsoy görevlendirildi. 16 Ekim Pazartesi günü saat 15.30´da başlayacak olan maç Çatalca İzzettin Stadında oynanacak.