casino siteleri

Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Spor Haber Girişi : 22 Şubat 2024 14:29
Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
TFF 3. Ligde hafta sonu oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı.Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Ligde haftasonu oynanacak ola
TFF 3. Ligde hafta sonu oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Ligde haftasonu oynanacak olan müsabakaların hakemlerini açıkladı.
MHKnın yaptığı atamalara göre, TFF 3. Lig 2. Grupun 21. Haftasında 25 Şubat Pazar günü Silifke Şehir Stadında oynanacak olan Silifke Belediyespor- Elazığspor maçını İstanbul Bölgesi C Klasman Hakemi Recep Buğra Çetin yönetecek. Hakem Çetinin yardımcılıklarını ise yine İstanbul Bölgesinden Berk Tezcan ve Hüseyin Can yapacaklar. Müsabakada 4. hakem olarak ise Edirne Bölgesinden Gökhan Şenel görevlendirildi.
TFF 3. Lig 4. Grupun 21. Haftasında 25 Şubat Pazar günü Elazığ Doğukent Stadında oynanacak olan 23 Elazığ FK- İdaş Çatalcaspor müsabakasında Balıkesir Bölgesi C Klasman Hakemi Emre Küçük düdük çalacak. Hakem Küçükün yardımcılıklarını ise Eskişehir Bölgesinden Eren Hadak ve Bursa Bölgesinden Hakan Özer yapacak. 4. hakem olarak ise yine Bursa Bölgesinden Alperen Aksu görevlendirildi.