casino siteleri

Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Spor Haber Girişi : 31 Mart 2024 14:26
Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
TFF 3. Ligde çarşamba günü oynanacak olan maçların hakemlerini açıklandı.Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Ligde çarşamba günü oyna
TFF 3. Ligde çarşamba günü oynanacak olan maçların hakemlerini açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Ligde çarşamba günü oynanacak olan müsabakaların hakemlerini açıkladı.
MHKnın yaptığı atamalara göre, TFF 3. Lig 2. Grupun 26. Haftasında 3 Nisan Çarşamba günü Aydın Ahmet Yaşar Karabıyık Stadında oynanacak olan Efeler 09 SFK - Elazığspor maçını Ankara Bölgesi C Klasman Hakemi Hakan Aktaş yönetecek. Hakem Aktaşın yardımcılıklarını ise yine Ankara Bölgesinden Murathan Çamoğlu ile Yozgat Bölgesinden Eyüp Özer yapacaklar. Müsabakada 4. hakem olarak ise Ankara Bölgesinden Emre Han EfeAkdoğan görevlendirildi.
TFF 3. Lig 4. Grupun 26. Haftasında 3 Nisan Çarşamba günü Elazığ Doğukent Stadında oynanacak olan 23 Elazığ FK- Orduspor 1967 müsabakasında İzmir Bölgesi C Klasman Hakemi Oğuz Gözetenler düdük çalacak. Hakem Gözetenlerin yardımcılıklarını ise Muğla Bölgesinden Ali Cem Zorbay ve İzmir Bölgesinden Ufuk Tatlıcan yapacak. 4. hakem olarak ise yine İzmir Bölgesinden Emre Koçanal görevlendirildi.