casino siteleri

Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Spor Haber Girişi : 16 Kasım 2023 13:16
Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler belli oldu
Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak olan 11. hafta maçlarının hakemlerini atadı.TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak olan
Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak olan 11. hafta maçlarının hakemlerini atadı.
TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu´ndan yapılan atamaya göre TFF 3. Lig 2. Grup´un 11. haftasında 19 Kasım Pazar günü saat 14.00´te Elazığ Atatürk Stadyumu´nda oynanacak olan 3Gen Holding Elazığspor - Efeler 09 Spor maçını Van Bölgesi´nden C klasman hakemi Cihan Ölmez yönetecek. Ölmez´in yardımcılıklarını Şanlıurfa Bölgesi´nden Mehmet Yılmaz Çalışır ile yine Van Bölgesi´nden Ömer Akman yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Hakkari Bölgesi´nden Teksen Eker olacak.
23 Elazığ FK´nın ise TFF 3. Lig 4. Grup´un 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Orduspor 1967 maçını Kırşehir Bölgesi´nden C klasman hakemi Osman Köksaldı yönetecek. Köksaldı´nın yardımcılıklarını Malatya Bölgesi´nden Kerem Candaş ile Van Bölgesi´nden Yakup Erdoğan yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak Karabük bölgesinden İsa Mammadov görevlendirildi. 19 Kasım Pazar günü saat 14.00´te başlayacak olan maç Yeni Ordu Stadyumu´nda oynanacak.