casino siteleri

Elazığ Valilik Koşusu´nu Sararhan kazandı

Spor Haber Girişi : 13 Temmuz 2023 12:13
Elazığ Valilik Koşusu´nu Sararhan kazandı
Elazığ Valiliği adına her yıl Yurtbaşı Hipodromu´nda organize edilen koşunun bu yılki kazananı Sararhan isimli safkan oldu.Elazığ Hip
Elazığ Valiliği adına her yıl Yurtbaşı Hipodromu´nda organize edilen koşunun bu yılki kazananı Sararhan isimli safkan oldu.
Elazığ Hipodromu´nda yılın en önemli mücadelelerinden biri olan Valilik Koşusu, 12 Temmuz Çarşamba akşamı gerçekleşti. 4+ yaşlı Arapların 2 bin metre kum pistteki mücadelesini 2.35.32´lik bitiriş derecesine imza atan Berrin Doğan´ın sahibi olduğu, jokeyliğini Ferit Yardımcı´nın yaptığı Sararhan isimli safkan kazandı. Harun Değirmenci´nin antrenörlüğünü üstlendiği 6 yaşındaki al at, üst üste üçüncü galibiyetini elde etti. 16 atın start aldığı koşuyu Dörtnalbeyi Mehmet Doğan´la ikinci, Göktekinoğlu İsa Akyavuz´la üçüncü, Ulugöl Yusuf Cengiz´le dördüncü, Ulupamir de Necmi Altın´la beşinci sırada tamamladı. Yarışta farklar ise 1/2 Boy - 11 Boy - 3,5 Boy - 1/2 Boy şeklinde sonuçlandı.
Yarışın ardından gerçekleştirilen törende, kazanan safkanın sahibi adına antrenörü Harun Değirmenci´ye kupası takdim edildi.