casino siteleri

Elazığspor, Bülent Yenihayat´la el sıkıştı

Spor Haber Girişi : 10 Ekim 2023 14:07
Elazığspor, Bülent Yenihayat´la el sıkıştı
Teknik direktör Selahaddin Dinçel´le yolların ayrılması sonrası teknik direktör arayışına giden 3Gen Holding Elazığspor, tercihini Bülent
Teknik direktör Selahaddin Dinçel´le yolların ayrılması sonrası teknik direktör arayışına giden 3Gen Holding Elazığspor, tercihini Bülent Yenihayat´tan yana kullandı.
TFF 3. Lig 2. Gruba kötü bir başlangıç yapan ve ligde henüz galibiyeti bulunmayan 3Gen Holding Elazığspor, Selahaddin Dinçel´in ayrılığı sonrası arayış halinde olduğu teknik direktörlük koltuğu için tercihini Bülent Yenihayat´tan yana kullandı. Uzun süren görüşmelerin ardından tecrübeli çalıştırıcıyla her konuda anlaşma sağlayan bordo-beyazlı ekip, Bülent Yenihayat´ı sözleşme imzalamak için Elazığ´a davet etti. Elazığ´a geldikten sonra resmi sözleşme imzalanacak olan Yenihayat, Silifke Belediyespor maçıyla yedek kulübesinde olacak.
1975 İstanbul doğumlu olan Bülent Yenihayat UEFA A Lisans sahibi. Eyüpspor, Bayrampaşa ve Fatih Karagümrük´te yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Bülent Yenihayat Fatih Karagümrük´le teknik direktörlük kariyerine başladı. İskenderunspor´da da görev alan Yenihayat son olarak Sapanca Gençlikspor´u çalıştırdı. Oyun düzenini 4-2-3-1´e göre planlayan tecrübeli çalıştırıcı, teknik direktör olarak TFF 2 ve 3. Ligde toplam 149 maçta 65 galibiyet elde etti.