casino siteleri

Elazığspor, Burak Yamaç´ı transfer etti

Spor Haber Girişi : 25 Temmuz 2023 09:19
Elazığspor, Burak Yamaç´ı transfer etti
Transferde hareketli saatler yaşayan Elazığspor, Bahattin Köse´nin ardından Iğdır FK´dan stoper Burak Yamaç´ı da transfer ettiğini duyur
Transferde hareketli saatler yaşayan Elazığspor, Bahattin Köse´nin ardından Iğdır FK´dan stoper Burak Yamaç´ı da transfer ettiğini duyurdu.
TFF 3. Lig 2. Grup´ta yeni sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve bu çerçevede kadrosunu güçlendirmeyi sürdüren 3Gen Holding Elazığspor, Iğdır FK ile şampiyonluk yaşayan stoper Burak Yamaç´ı renklerine bağladığını duyurdu. Transfere ilişkin Bordo-Beyazlı Kulüp´ten yapılan açıklamada, "Takımımız, geçtiğimiz sezon Iğdır FK forması giyen 1998 doğumlu stoper Burak Yamaç´ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Camiamıza hayırlı olsun" denildi.
Burak Yamaç Kimdir?
1998 Kahramanmaraş doğumlu olan Burak, futbola Beşiktaş altyapısında başladı. Bir dönem Bosna Hersek 2. Lig ekibi Mladost Kakanj´da da forma giyen 25 yaşındaki stoper Çatalcaspor ve son olarak Iğdır FK´da oynadı. Geçtiğimiz sezon Iğdır FK formasıyla 11 maça çıkan Burak, 1.92´lik boyuyla dikkatleri çekiyor.