casino siteleri

Elazığspor transferi açamıyor, eksi 3 puan cezası ile başlayacak

Spor Haber Girişi : 13 Eylül 2020 17:26
Elazığspor transferi açamıyor, eksi 3 puan cezası ile başlayacak
Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, düzenlediği basın toplantısı ile transfer tahtasını açamayacaklarını ve kulüp lisansı alınamadığı için lige 3 puan silme cezası ile başlayacaklarını söyledi.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup´ta sezona hazırlanan Elazığspor´da, Kulüp Başkan Selçuk Öztürk basın toplantısı düzenledi. Gündeme ilişkin konular hakkında değerlendirme yapan Öztürk, "Transfer tahtası açılmayacak ve kulüp lisansı alınmadığı için sezona -3 cezası ile başlayacağız" dedi.
Ana hedeflerinin Elazığspor´un yaşatılması olacağını kaydeden Öztürk, "Birçok kulüp kapandı ve kapanma noktasında. Bizim hedefimiz ise adım adım gidip maddi tabloyu düzenlemek, hem de altyapımızı düzeltebilmek. Bazı kaynaklar oluşturduk. Eksi 3 puan cezasını alacağız. Ancak gelecek için bu cezaları almamak adına kaynak kalemi oluşturduk. Tedbirleri almazsak bu eksi 3 puan cezaları eksi 6´ları bulur. Bunun önüne geçmeliyiz. Tahtayı açmak istiyoruz. Bunu herkes biliyor. Ancak adım adım da gitmezsek bu kulüp ileride kötü günler görebilir. Bugüne kadar oluşturulan kaynaklar çarçur edilmiş. O kaynaklar doğru kullanılsaydı bu kulübün bir kuruş borcu kalmazdı" ifadelerini kullandı.