casino siteleri

Elazığspor´un kader maçı

Spor Haber Girişi : 06 Mayıs 2022 15:08
Elazığspor´un kader maçı
TFF 3. Lig 1. Grup´ta kümede kalma savaşı veren Elazığspor, son hafta maçında cumartesi günü Fatsa Belediyespor´la karşılaşacak.Ela
TFF 3. Lig 1. Grup´ta kümede kalma savaşı veren Elazığspor, son hafta maçında cumartesi günü Fatsa Belediyespor´la karşılaşacak.
Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup son haftasında Fatsa Belediyespor´u ağırlayacak. Uzun süredir mücadele ettiği küme düşme hattında hayati galibiyetler elde eden ve son haftaya avantajlı giren bordo-beyazlı ekip, Fatsa Belediyespor´la oynayacağı maçı kazandığı takdirde önümüzdeki sezon da mücadelesine TFF 3. Lig´den devam edecek. Maçın son çalışmasını gerçekleştirdikten sonra kulüp tesislerinde kampa giren ve maç saatini bekleyen Elazığspor´da eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Bordo-beyazlılar, Fatsa Belediyespor´la oynanacak olan maçı kazandığı takdirde rakiplerini Kahta 02 Spor ile Karaman Belediyespor´un maçlarından alacağı skorlara bakmaksızın kümede kalmayı garantileyecek.
7 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00´te Doğukent Stadı´nda seyircisiz oynanacak olan maçı İstanbul bölgesinden C klasman hakemi Erdoğan Özkaya yönetecek.