casino siteleri

Elbistan´da depremzedeler için aşevi

GENEL Haber Girişi : 26 Şubat 2023 16:25
Elbistan´da depremzedeler için aşevi
Sultanbeyli Belediyesi, Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde depremzedeler için mobil aşevi kurdu. Ekipler, günlük 3 bin kişiye sabah, öğle v
Sultanbeyli Belediyesi, Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde depremzedeler için mobil aşevi kurdu. Ekipler, günlük 3 bin kişiye sabah, öğle ve akşam yemeği servisinde bulunacak.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı 6 Şubat´ın ilk saatlerinden itibaren tüm kurum ve kuruluşlar gibi Sultanbeyli Belediyesi de bölgeye yardım ulaştırmak için çalışmaya devam ediyor. 4 dönümlük alanda 83 konteyner ile 600 vatandaşa barınma imkanı sağlanarak, bölgede çocuk oyun alanı oluşturuldu. Sultanbeyli Belediyesi, Elbistan´da kurduğu mobil aşevi ile de 3 bin kişiye sabah, öğle ve akşam yemek servisinde bulunacak.
Elbistan´da görev yapan Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, "Devletimize ve milletimize büyük geçmiş olsun diyerek başlamak istiyorum. Vatandaşlarımızın esenlik içerisinde yaşayabileceği, banyosunu, tuvalet ihtiyacını karşılayabileceği konteynerler sağladık. 10 ilimizde olduğu gibi Elbistan´da da başta devletimizin tüm kurumları gibi Sultanbeyli Belediyesi de bundan sonra mobil aşevinde sabah, öğlen ve akşam yemek servisinde bulanacak" dedi.