casino siteleri

En fazla yerli futbolcu Sivasspor´da sahaya çıktı

Spor Haber Girişi : 16 Ağustos 2023 15:40
En fazla yerli futbolcu Sivasspor´da sahaya çıktı
EY Sivasspor, Trendyol Süper Lig´in ilk haftasında oynadığı Samsunspor maçında ilk 11´de 7 Türk oyuncuya yer vererek zirvede yer aldı. MKE
EY Sivasspor, Trendyol Süper Lig´in ilk haftasında oynadığı Samsunspor maçında ilk 11´de 7 Türk oyuncuya yer vererek zirvede yer aldı. MKE Ankaragücü ise 3 yerli oyuncuyla son sıraya yerleşti.
Süper Lig´in 2023-2024 sezonuna Servet Çetin yönetiminde başlayan Sivasspor bu hafta adından sıkça söz ettiren takım oldu. Sivasspor, Süper Lig´in 1. haftasında 7 futbolcuyla ilk 11´de kadrosunda en fazla Türk oyuncuya şans veren ekip unvanını aldı.
7 Türk oyuncuya yer vererek zirvede yer alan Yiğidoları, 6´şar Türk oyuncuya şans veren takımlar Hatayspor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor takip etti. Başkent ekibi MKE Ankaragücü ise 3 yerli oyuncuyla son sırada yer aldı.
Süper Lig´in ilk haftasında; Hatayspor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor 6´şar, İstanbulspor, Konyaspor, Samsunspor, Karagümrük ve Pendikspor 5´er, Alanyaspor, Kasımpaşa, Fenerbahçe, Adana Demirspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray, Kayserispor, Gaziantep FK ve Başakşehir 4´er yerli futbolcuyla sahaya çıktı. MKE Ankaragücü ise 11´de 3 Türk futbolcuya yer verdi.