casino siteleri

En uzun gece şiirle aydınlanacak

Eğitim Haber Girişi : 18 Aralık 2023 17:16
En uzun gece şiirle aydınlanacak
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Sivas Şubesi tarafından düzenlenen Gündönümü Şiir Akşamları bu yıl en uzun gece olan 21 Aralık´ta Sivasl
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Sivas Şubesi tarafından düzenlenen Gündönümü Şiir Akşamları bu yıl en uzun gece olan 21 Aralık´ta Sivaslı yazar Kadir Üredi anısına düzenlenecek.
Sivas Belediyesi ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü´nün destekleriyle yılın en uzun gecesinde Şiir Akşamları programı düzenlenecek. Program ile ilgili bilgi veren Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Sivas Şube Başkanı Aydın Yılmaz, 2018 yılından bu yana her 21 Aralık tarihlerinde şiir programı yaptıklarını ifade ederek Sivaslı kültür, sanat, edebiyat alanında iz bırakmış şahsiyetler anısına düzenlendiğini dile getirdi. Dernek Başkanı Yılmaz, bu yıl on birincisinin düzenleneceği geleneksel Gündönümü Şiir Akşamlarının amacının şiiri ve edebiyatı sevdirmek, edebiyat dünyamızda iz bırakmış ve ahirete irtihal etmiş önemli şahsiyetleri tanıtmak, yeniden hatırlatmak ve aynı zamanda genç şairlerin yetişmelerine, şiir yazma konusunda cesaretlenmelerine vesile olmasını amaçladıklarını kaydetti.
Yılmaz, "21 Aralık günü saat 19.00´da Fidan Yazıcıoğlu Kültür merkezinde icra edilecek olan programa tüm Sivaslı hemşerilerimizi davet ediyoruz" dedi.