casino siteleri

Engelli bireyler kamp etkinliğinde buluştu

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 19 Eylül 2023 16:53
Engelli bireyler kamp etkinliğinde buluştu
Elazığ´da 150 engelli birey, 4 günlük kamp etkinliğinde bir araya geldi.Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün organizasyo
Elazığ´da 150 engelli birey, 4 günlük kamp etkinliğinde bir araya geldi.
Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün organizasyonu ve Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesinin destekleri ile 150 engelli birey Karayollarının kamp alanında 4 gün geçirdi. Ses sanatçılarının da katıldığı etkinlikte engelli bireyler ve aileleri birbirinden güzel parçalarla unutulmaz anlar yaşadı.
Burada konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen, ´´Geleneksel hale getirdiğimiz özel bireylerimizle bir araya gelme etkinliğimizi bu sene de sürdürdük. İnşallah sonraki yıllarda daha büyük etkinliklerde bir araya geleceğiz. Güzel bireylere saygı ve sevgilerimi sunuyorum´´ dedi.
Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat da bu tür etkinliklerin kendileri için önemli olduğunu söyledi. Fırat, ´´Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğünün organizasyonu ile 150 engelli birey Karayolları kampında güzel bir 4 gün geçirdi. Ses sanatçılarının geldiği etkinlikte bizler ailelerimizle birlikte güzel zamanlar geçirdik. Özel gereksinimli bireylerin topluma adapte olması için bu tür çalışmaları destekliyoruz. Etkinlikte emeği geçenlere de teşekkür ederiz´´ diye konuştu.