casino siteleri

Eniştesinin ölüm yıl dönümünde ablasını kaybetti

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 21 Ocak 2024 11:08
Eniştesinin ölüm yıl dönümünde ablasını kaybetti
Kahramanmaraşta depremzede kadın, eniştesinin ölüm yıl dönümünde asrın felaketi 6 Şubat depreminde ablasını kaybetti.Asrın felaketi 6 Şubat depreminde E
Kahramanmaraşta depremzede kadın, eniştesinin ölüm yıl dönümünde asrın felaketi 6 Şubat depreminde ablasını kaybetti.
Asrın felaketi 6 Şubat depreminde Ebrar Sitesi Hazal Apartmanında ablası Emine Akyol (62) ve yeğenleri Saniye ve Ahmet Avgını kaybettiğini söyleyen Ayla Eskitütüncü (46),"Ablam eniştemi çok severdi ve sürekli rüyasına girdiğini söylerdi. Enişteniz beni çağırıyor derdi ve eniştem vefat edeli 2 yıl oldu. Eniştemin ölüm yıl dönümünde ablamı kaybettik" dedi.
Ablasının ve yeğenlerinin cenazesine 5. gün ulaşabildiklerini söyleyen Eskitütüncü, "6 Şubat asrın felaketinde Ebrar Sitesi Hazal Apartmanının 2. katında ablamı ve iki yeğenimi kaybettim. Ablam ve yeğenlerimin cenazesine 5. gün ulaşabildik. Yağmur, çamur, soğuk demeden sabah erkenden geliyorduk çalışma bitene kadar oradaydık. Cenazelere 5 gün akşama doğru ulaşabildik. Ablam eniştemi çok severdi. Sürekli rüyasına girdiğini söylerdi. Ablam enişteniz beni çağırıyor derdi. Eniştem ise vefat edeli 2 yıl oldu. Eniştemin ölüm yıl dönümünde ablamı 6 Şubat depreminde kaybettik" ifadesini kullandı.
Eskitütüncü, "Depremden bir gün önce ablamla beraberdik. Çaylar içtik, sohbetler ettik. O sohbet esnasında da eniştemi ne kadar çok sevdiğinden bahsetmişti. Rüyasında gördüğünü ve onu çağırdığını söyledi. 6 Şubat asrın felaketinde eniştemin ölüm yıl dönümünde ablamı kaybettik ve ablam çok sevdiği eşine kavuştu" dedi.
"Bu boşluk anlatılamaz" diyen Eskitütüncü, "Ben 16 yaşında annemi kaybettim. Depremde kaybettiğimiz ablam bizim en büyüğümüzdü ve ben onu annem yerine koymuştum. Ben ablamı çok seviyordum ve bu boşluk anlatılamaz. Biz o depremin büyüklüğünü 4.17deki asrın felaketinin büyüklüğünü dışarı çıktığımızda anladık. Ablamdan haber alamamıştık. Daha sonra haber aldığımızda binanın hemen yıkıldığını öğrendik. Bu acı anlatılamaz. Halen ablam çıkıp gelecekmiş gibi hissediyoruz. Ablam hayat dolusu biriydi. Bu acı nasıl geçer bilmiyorum" ifadelerini kullandı.