casino siteleri

Enkazdan çıkardığı Türk bayrağını iş makinesinde dalgalandırıyor

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 26 Temmuz 2023 09:15
Enkazdan çıkardığı Türk bayrağını iş makinesinde dalgalandırıyor
Kahramanmaraş´ta bir iş makinesi operatörü, meydana gelen depremler sonrası enkazdan çıkardığı Türk bayrağını iş makinesine asarak çal
Kahramanmaraş´ta bir iş makinesi operatörü, meydana gelen depremler sonrası enkazdan çıkardığı Türk bayrağını iş makinesine asarak çalışıyor.
Kahramanmaraş´ta depremin simge bölgelerinden biri olan `Ebrar Sitesi´nde enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. 6 Şubat depremleri sonrası Ordu´dan Kahramanmaraş´a gelen iş makinesi operatörü Serkan Aktaş da Ebrar Sitesi´ndeki enkazdan çıkardığı Türk bayrağını iş makinesine astı.
Çalışmalarını al bayrağın gölgesinde yaptığını belirten Serkan Aktaş, "Ordu´dan geldik ve depremin ilk gününden bu yana buradayız. Devletimize milletimize yardımcı olmak istiyoruz. Ölmüşlerimize rahmet kalanlara sabır versin Allah. Güzel sonuçlar olacak kısa sürede toparlamaya çalışıyoruz. Ben operatör olarak çalışıyorum. Türk bayrağını yıkım sırasında inşaatta bulduk. Biz de her bulunduğumuz ortamda dalgalansın diye makinemize güzellik katalım dedik. İnsanların dikkatini çekiyor bizim de hoşumuza gidiyor. Türk bayrağımızın dalgalanmasından güç alıyoruz. Onun gölgesi altında güçlü olmamanın ihtimali var mı" dedi.