casino siteleri

Enkazın altında kaldığı dakikalar ona 1 yıl gibi geldi

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 06 Şubat 2024 09:32
Enkazın altında kaldığı dakikalar ona 1 yıl gibi geldi
Her gece deprem olacak korkusuyla uyuyor

Kahramanmaraş merkezli depremlere Malatyada eşi ve 3 çocuğuyla yıkılan binanın altında kalan Bedriye Coşkun, yaşadığı travmaları unutamıyor. Coşkun, Bir yıl oldu ama hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor, her gece yatarken acaba yine mi deprem olacak yine mi enkazda kalacağım travmasıyla yaşıyoruz dedi.
Malatyanın Doğanşehir ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Bedriye Coşkun, 6 Şubat depreminde eşi ve 3 çocuğuyla birlikte enkaz altında kaldı. Yaşadıkları 4 katlı binanın enkazından kurtarılan Coşkun, depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen yaşadığı travmayı unutamıyor. Her gece deprem olacak korkusuyla başını yastığa koyan Bedriye Coşkunun, 6 Şubatın yıl dönümünde acıları tazeliğini koruyor.

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası



O dakikalar bana 1 yıl gibi geldi
Küçük çocuğunun dahi depremi unutamadığını söyleyen Bedriye Coşkun, 4 katlı evde yaşıyordum ilk depremde çıkabildik ikinci depremde eşim sonradan geldi, çalışıyordu. Ben çocuklarıma içeriye girdim, 30 dakika sonra eşim işten geldi, deprem oldu ve enkaz altında kaldık. Beton duvar üstüme düştü, eşimde çocuklarımızın üzerine kapandı, ben yaralanmıştım. Çok şükür eşim ve çocuklarımın burnu bile kanamadan çıktılar. O an çıkamayacağımı düşündüm. O dakikalar bana 1 yıl gibi geldi. En çok çocuklarım diye bağırdım. Sizi kurtaracağız diye ses geldi, çocuklarımı almışlardı. Allah hiç kimseye o acıyı yaşatmasın dedi.

Bir yıl oldu ama hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor
Enkaz altında korku dolu anlar geçiren Coşkun, Gözümün önüne evin yıkılışı ve çocukların geliyor. Molozların altındayken, acaba çocuklarım öldü mü, eşime ne oldu diye düşündüm. Bağırdığımda ben öleyim çocuklarımı kurtarın diyordum. Çok şükür ki çocuklarımın burnu bile kanamadı, 3 katlı bina yerle bir oldu 20 dakikada çıkardılar beni enkazdan. Kurtarıldıktan sonra çocuklarımı ve eşimi gördüm ve Allaha şükürle olsun dedim. 3 gün hastanede kaldım sonra konteyner kente geldim. Bir yıl oldu ama hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor, her gece yatarken acaba yine mi deprem olacak, yine mi enkazda kalacağım travması yaşıyoruz diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.