casino siteleri

Erman Toroğlu Haddini Aştı

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 23 Eylül 2019 00:51 Haber Girişi : 23 Eylül 2019 00:50
Erman Toroğlu Haddini Aştı
Erman Toroğlu Haddini Aşt

Bir televizyon programında BtcTürk Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçını değerlendiren eski hakemlerden Erman Toroğlu BtcTürk Yeni Malatyaspor'lu futbolcu Guilherme için "futbol hırsızı" tabirini kullandı. Ghilerme'nin maçta faul yaptığını ancak bunu hakemin görmediğini iddia eden Toroğlu futbolcu için haddini aşan sözler kullandı.  Guilherme'nin oynadığı futbolla kendince dalga geçen ve hakaretler yağdıran Toroğlu, hızını alamayarak bir de hedef gösteren cümleler sarf etti. Toroğlu maçın ardından TV programındaki konuşmasında, "bu hakemler tam zavallı. Ne zaman Guilherme'nin futbol hırsızı olduğunu keşfedecekler bilemiyorum. Ah ben olacaktım ki Guilhermeyi öyle bir kıstırırdım bir daha yapmaz öyle şeyler. Ha kıstıran biri çıkar bunu da söyleyeyim."

Deprem konutları

Toroğlu'nun maçtaki Galatasaray'ın oynadığı vasat futbola mı yoksa Galatasaray karşısında iyi bir performansla rakibini zorlayan Guilherme'ye mi sinirlendiği tam anlaşılamasa da artık büyük takımları zorlayan Anadolu takımlarına bu kadar kızmamak gerektiğini hatırlatmamız da fayda var.

 

Ghilerme için birkaç notu Toroğlu'na hatırlatalım:

 

-Guilherme oynanan karşılaşmada %56 ile maçın adamı seçildi.

-Guilherme bu sezon atılan son 5 golün 4'ünde direk katkı yapmıştır. (2 gol, 2asist)

-Guilherme oynadığı futbolla her zaman taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştır.

 

Futbol yorumculuğu haddi aşarak bir kişiyi veya camiayı rencide etme sanatı değildir. Futbol adına söylenecek ve konuşulacak söz mü bitti de hakaretlere başvuruluyor anlamak mümkün değil.

 

Guilherme'nin attığı golle Galatsarayın elinden 2 puan alması kimseye sinirle hakaret etme imkanı vermemeli. 

 

YORUMCULUK TETİKÇİLİK DEĞİL! 

Geçen sezon da aynı tv'de yorumcu Hıncal ULUÇ Yeni Malatyasporlu futbolcu Adem Büyük için çirkin sözler sarfetmiş ve haddini aşmıştı. Olay sonrasında Malatya kamuoyu ve siyasiler ULUÇ'tan özür bekleyerek tepkilerini göstermişti.

 

YouTube Haber arası

Malatya' nın sesi Malatya sanalhaber olarak Erman Toroğlu'dan beklentimiz hem kişiliği ve sporculuğu ile herkesin takdirini kazanmış bir futbolcudan hem BtcTürk Yeni Malatyaspor camiasından özür dilemesidir.