casino siteleri

EROİNİ VÜCUDUNA SARMIŞ

Asayiş Haber Girişi : 11 Mayıs 2015 10:16
EROİNİ VÜCUDUNA SARMIŞ
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçı

Emniyet Müdürlüğü, yapılan eroin operasyonu ile ilgili şu bilgiyi verdi:

Deprem konutları

"04.05.2015 tarihinde Malatya İl Emniyet Müdürlüğü resmi ve sivil birimlerince yapılan çalışmalarda;İlimiz MAŞTIOtogarına Van İlinden gelenbir araçta H.G. isimli bayan şahsın  yapılan üst aramasında vücuduna sarılı 7 paket halinde daralı toplam 4000 gram gelen uyuşturucu eroin maddesi ele geçirilmiştir.

H.G. ile birlikte hareket eden şahısların olabileceği değerlendirilerek konu hakkında görevlilerimizce çalışmalara başlanılmış, H.G. ile birlikte hareket ettiği tespit edilen A.G. isimli şahsın yapılan araştırmalarda İstanbul-Van otobüsüne binerek Van İli istikametine doğru hareket ettiği anlaşılmış, aracın saat itibariyle Bingöl ilini geçtiği değerlendirilerek Muş İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile irtibata geçilerek A.G.’nin yakalanması sağlanmış ve ekiplerimizce Muş İlinden teslim alınarak İlimize getirilmiştir.

YouTube Haber arası

A.G. ve H.G. haklarında “TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama)” suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 05.05.2015 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır."