casino siteleri

Erol Bulut'un Maç Sonu Açıklamaları

Spor Haber Girişi : 16 Aralık 2018 16:08
Erol Bulut'un Maç Sonu Açıklamaları
Spor Toto Süper Lig'in 16

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek ikinci sırayı yükseldi. Karşılaşmasının ardından her iki takımın teknik direktörleri değerlendirmelerde bulundular. 

Deprem konutları

YouTube Haber arası

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut  oyuncularını tebrik ederek 3 puanı alan taraf oldukları için mutlu olduklarını söyledi. Bulut, “Agresif, ikinci bölgede rakibi karşılayıp, yönlendirip kaptığımız toplarla rakip kaleye gidip gol bulmaktı arzumuz. İlk yarı 2 gol bulduk, zaten öne geçtiğimiz maçları da bugüne kadar kaybetmedik” dedi. 
İkinci yarı oyuna iyi başladıklarını da belirten Bulut, “İkinci yarı güzel bir giriş yaptık, skor daha faklı olabilirdi. Kalemizde fazla pozisyon vermedik. Genel anlamda futbolcularım birbirlerine inandıkları zaman, güvendikleri zaman, iyi konsantre oldukları zaman neler yapabileceğimizi gösterdik. İnşallah bu böyle devam eder” diye konuştu. 
İlk yarı 2 gol atan Boutaib’ın ikinci yarı oyundan alınması ile ilgili de sorulan soruya cevap veren Bulut, “30. dakikada bana işaret etti, beni oyundan al diye ama ben devreyi bitirmesini istedim. Ağrısıyla devam ettiği ilk yarıda ikinci golünü de attı. Sonrasında yerine Buğra girdi oda iyi bir maç çıkardı” diyerek sözlerini tamamladı.