casino siteleri

ES Elazığspor´un konuğu 52 Orduspor FK

Spor Haber Girişi : 10 Mart 2023 14:22
ES Elazığspor´un konuğu 52 Orduspor FK
TFF 3. Lig 1. Grup´ta Çatalcaspor galibiyetiyle play-off için yeniden umutlanan ES Elazığspor, haftasonu 52 Orduspor FK´yı konuk edecek.ES
TFF 3. Lig 1. Grup´ta Çatalcaspor galibiyetiyle play-off için yeniden umutlanan ES Elazığspor, haftasonu 52 Orduspor FK´yı konuk edecek.
ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup 23. haftasında 52 Orduspor FK´yı ağırlayacak. Deprem felaketi sonrası yeniden başlayan lig maratonuna deplasmanda aldığı Çatalcaspor galibiyetiyle iyi bir başlangıç yapan ve play-off potasıyla arasındaki puan farkını 11´e düşüren bordo-beyazlı ekip, Ordu ekibi karşısında da galibiyet hedefliyor. Teknik Direktör Alaattin Tutaş yönetiminde maçın son çalışmasını cumartesi gün tesislerinde yaparak kampa girecek olan Elazığspor´da Cafer Tosun´un durumu maç saatinde netlik kazanacak. Geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Yağızcan Erdem ise şans verilmesi halinde sahada olabilecek. 12 Mart Pazar günü saat 13.00´te başlayacak olan maça Doğukent Stadı ev sahipliği yapacak. Karşılaşmada Mardin Bölgesi´nden C Klasman Hakemi Murat Ercan düdük çalacak. Bordo-Beyazlı ekip, bu maç öncesi 27 puanla 10. sırada yer alırken, 52 Orduspor FK, 41 puanla 3. sırada bulunuyor.