casino siteleri

Esenlik Marketler'den İsrail ürünlerine boykot

Gündem Haber Girişi : 05 Kasım 2023 14:06
Esenlik Marketler'den İsrail ürünlerine boykot
Esenlik Marketler'den İsrail ürünlerine boykot


Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya Esenlik Şirketi, İsrail'in Gazze'ye yönelik insanlık dışı zulmüne tepki amacıyla raflarda bulunan tüm İsrail manşei ürünleri kaldırdı.

Deprem konutları


Esenlik Şirketinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Malatya şehri, vicdanı diri, adaleti yürekten savunan bir şehir olarak tarih yazmaya devam ediyor. Bu sefer adını, İsrail'in zulmüne karşı cesaretle dik duran Malatya Esenlik Şirketi yazdırıyor." ifadelerine yer verildi.


İsrail yönetiminin masum Filistin halkına karşı olan insanlık dışı uygulama ve soykırım politikalarının dünyanın vicdanını yaraladığının belirtildiği açıklamada, Malatya Esenlik Şirketi olarak bu zulme sessiz kalmayarak İsrail ürünlerininin raflarından kaldırdığı kaydedildi.

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın talimatıyla alınan kararın tüm dünyaya adaletin ne kadar önemli olduğunu gösterdiği ifade edilirken Esenlik Süpermarketlerin her zamanki kaliteli ürünleri ve hesaplı fiyatlarıyla Malatyalıların yanında olmaya devam ederek, adaletin ve vicdanın yanında olduğunu da göstermiş olduğu dile getirildi.

 

Bu kararın, sadece bir marketin politik bir duruş sergilemesi değil, insanlık adına da tarihi bir dönüm noktası olduğu ifade edilerek Malatya Esenlik Şirketinin, Filistin halkının yanında durarak, zalimlere karşı mücadeleye destek verdiği belirtildi.

 

Malatya halkı da Esenlik Marketlerin boykot kararına tam destek verdi. Özellikle sosyal medya üzerinden kararı doğru bulan Malatyalılar, boykot nedeniyle Başkan Gürkan ve Esenlik yönetimine teşekkür etti.


Malatya'nın birlik ve beraberlik içinde olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade eden Malatyalılar, Malatya Esenlik Şirketi'nin bu adımının diğer şirketlere de örnek olmasını istedi.
Vatandaşların genel olarak dile getirdiği temenniler ise şöyle:

YouTube Haber arası


"Zulme, adaletsizliğe ve insanlık dışı uygulamalara karşı durma çağrısı bu kararla daha da güçlenmektedir. Umuyoruz ki, bu cesur duruş tüm dünyaya yayılarak İsrail'in zulmüne son verecektir.
Malatya Esenlik Şirketi'ni bu önemli adımı için tebrik ediyor, adalet ve vicdan mücadelesinde yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyoruz. İnsanlık adına atılan her adım, dünyanın geleceği için umut ışığı olmuştur. Malatya, bu umudu yürekten yaşatan şehirlerden biri olarak tarih kitaplarında yerini almaya devam edecektir"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.