casino siteleri

Eşini öldürmüştü, cezai ehliyet durumu için İstanbul´a sevk edildi

Asayiş Haber Girişi : 22 Şubat 2022 09:31
Eşini öldürmüştü, cezai ehliyet durumu için İstanbul´a sevk edildi
Elazığ´da 9 Haziran 2020´de boşanma aşamasındaki eşinin boğazını keserek öldüren, kayınvalidesini de bıçakla yaralayan zanlının cezai ehliyeti olup olmadığının öğrenilmesi için mahkeme heyeti, İstanbul Adli Tıp İhtisas Dairesine sevk etti.
Olay, 2 sene önce 9 Haziranda saat 22.00 sıralarında merkeze bağlı Rızaiye Mahallesi Şehit Astsubay Fatih Özmen Sokakta bulunan bir apartmanın 3´üncü katında meydana gelmişti. Ali Alpkılınç (40), boşanma aşamasında olan 34 yaşındaki eşi Aslıhan Alpkılınç´ın (34) kaldığı kayınvalidesi Şule B.´nin evine gelmiş, 112 sağlık ekibi olarak kendisini tanıtıp evin içine zorla girmişti. Ali Alpkılınç, önce kayınvalidesi Şule B.´yi bacağından bıçaklamış, ardından odadan gelen boşanma aşamasındaki Aslıhan Alpkılınç´ın boğazını keserek öldürmüştü. Olayın ardından yakalanan zanlı tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.
Elazığ Adliyesi 1´inci Ağır Ceza Mahkemesinde davası süren ve kasten öldürme suçundan yargılanan sanık Ali Alpkılınç, duruşmaya SEGBİS üzerinden katıldı. Mahkeme heyeti, sanık Alpkılınç´ı cezai ehliyet durumunun olup olmadığını öğrenmek için İstanbul Adli Tıp İhtisas Dairesine sevk etti. Adli Tıp Dairesinden çıkacak olan karar ile duruşmanın da karara varılacağı bildirildi.