casino siteleri

Esnaf Azerbaycan için tek yürek oldu

GENEL Haber Girişi : 30 Eylül 2020 13:53
Esnaf Azerbaycan için tek yürek oldu
Adıyamanlı esnaf, Azerbaycan´a destek olmak için iş yerlerine Azerbaycan bayrağı asarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Merkez Gölbaşı Caddesi esnafı, Ermenistan´ın işgal ettiği Azerbaycan´ın Karabağ bölgesindeki topraklar için tek yürek olarak öpüp alınlarına koydukları Azerbaycan bayraklarını iş yerlerine astı. Birlik ve beraberlik mesajları veren esnaflar, Azerbaycan´a destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a teşekkür etti.
Her daim Azerbaycan´a destek vermek için hazır olduklarını vurgulayan Adıyamanlı esnaf Ruhi Akan, "Bizim yüreğimiz yanıyordu. İki devlet bir millet adına Azerbaycan´a destek vermek için bütün esnaflar bayraklarımızı astık. Yüreğimizle, gönlümüzle Azerbaycan´ın yanındayız" dedi.
Daha sonra konuşan esnaf Zeynep Kirpik ise "Bizler her zaman Azerbaycan´ın yanındayız. Azerbaycan´a destek olmak için bayrağımızı asıyoruz. Kalbimizle, gönlümüzle her zaman yanındayız" şeklinde konuştu.
Esnaf Emrecan Kirpik ise "Azerbaycan´a destek için Azerbaycan Bayrakları asıyoruz esnaflarca. Azerbaycan´ın her zaman yanındayız. Onlarda bizim vatanımız, vatandaşımızdır, onlarda Türk kardeşlerimizdir" ifadelerini kullandı.
Esnaflardan Metin Büyükşahin ise "Reisimize çok teşekkür ediyoruz Azerbaycan´a yapmış olduğu yardımlardan dolayı. Azeri kardeşlerimize sevgilerimizi, saygılarımızı sunuyoruz. Sonuna kadar arkasındayız" diye konuştu.