casino siteleri

Ev anahtarını alan depremzede: "Hem sevindim hem üzüldüm"

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 07 Şubat 2024 09:21
Ev anahtarını alan depremzede:
Kahramanmaraşta dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçelinin katılımıyla gerçekleştirilen anahtar teslim töreninde kendisine e
Kahramanmaraşta dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçelinin katılımıyla gerçekleştirilen anahtar teslim töreninde kendisine ev çıkan Fadime Karaca, "Cumhurbaşkanı ve Bahçeliden anahtar aldığım için çok duygulandım. Hem sevindim hem üzüldüm. Çok kayıplarımız oldu" dedi.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin üzerinden 1 yıl geçti. Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremlerde binlerce bina yıkıldı. Dün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine katılarak kura çekimi sonrası vatandaşlara evlerinin anahtarlarını verdi. Kurada adı çıkan Fadime Karaca, anahtarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçelinin elinden aldı. Anahtarını alan Karaca, "Cumhurbaşkanı anahtarı alıp, Devlet Bahçeliye verdi. Çok güzel duygular hissettim" şeklinde konuştu.

"Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımızla ikisinin arasında anahtarı aldım"
Karaca, "Depreme evde yakalandım tek başıma, evimiz ağır hasarlıydı. Evimiz yıkıldı, yerle bir oldu. Kura çekimi vardı. Bize de çıktı. Cumhurbaşkanımın hediyesi. Hem üzüldüm hem sevindim. Depremi yaşadık, ölenler oldu. Evimiz 4üncü kat 3+1 ev. Orada tek başıma yaşayacağım, çocuklar gelecek. Cumhurbaşkanı anahtarı alıp, Devlet Bahçeliye verdi. Çok güzel duygular hissettim. Cumhurbaşkanımızla konuştum bire bir. Anahtarı Devlet Bahçeliye verdi. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımızla ikisinin arasında anahtarı aldım" dedi.