casino siteleri

Evinde Kaplan

Spor Haber Girişi : 09 Kasım 2020 13:33
Evinde Kaplan
Yeni Malatyaspor´un evinde bileği bükülmüyor.

Geçtiğimiz sezon küme düşen ancak TFF´nin aldığı kararla ligde kalan Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk 8 haftada evinde oynadığı 4 maçı da kaybetmeyerek 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile 11 puan topladı.

Deprem konutları

 


Süper Lig´de milli ara öncesi sahasında Denizlispor´u 2-0´lık bir skorla geçen Yeni Malatyaspor´da keyifler yerinde. Ligin ilk 8 haftasında henüz sahasında mağlubiyet yüzü görmeyen sarı-siyahlılar, milli araya 11 puanla 9. sırada girdi.

 


Ligde son 3 maçtır evinde kazanan Yeni Malatyaspor, toplamda sahasında oynadığı 4 karşılaşmanın sadece birisinde beraberlik elde ederek iyi bir performans sergiledi.

 


Geride kalan 8 haftada deplasmanda ise kötü bir grafik çizen Yeni Malatyaspor´da, toplamda 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alındı. 8 maçta 8 gol atabilen sarı-siyahlılar, bu maçlarda ise kalesinde 10 gol gördü.

YouTube Haber arası



Denizli galibiyeti sonrası 4 günlük izin
Denizlispor galibiyeti ile milli araya giren Yeni Malatyaspor, 9. hafta maçlarında ise bay olacak. Sonraki hafta ise 29 Kasım´da Gaziantep Futbol Kulübü´ne konuk olacak olan sarı-siyahlılar, ligin son şampiyonu Başakşehir´i 6 Aralık´ta Yeni Malatya Stadyumu´nda konuk edecek. Denizli galibiyeti ile verilen milli ara nedeniyle bazı futbolcular, ülkelerindeki maçlar için gidecek, geri kalan futbolcular ise 4 günlük iznin ardından 13-20 Kasım tarihleri arasında Antalya´nın Alanya ilçesinde bir haftalık kampa girecek.
Alanya kampının ardından Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası´nda karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıkları için Malatya´ya dönecek.

Yeni Malatyaspor´un evinde bileği bükülmüyor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.