casino siteleri

EVREN’İN KADERİ NE İSE ERDOĞAN KADERİ DE O OLACAK

Haber Girişi : 08 Mayıs 2015 15:58
EVREN’İN KADERİ NE İSE ERDOĞAN KADERİ DE O OLACAK
CHP Genel Başkan Yardımcı

 

Deprem konutları

Ağbaba yapmış olduğu açıklamada, “Geçmişte 1980 darbesinin sorumlusu Kenan Evren meydanlarda MDP için oy istemişti. Evren, Bülent Ulusu ile MDP’nin çok reklamını yapmıştı. Zaman değiştikçe anlayış değişmiyor. Şimdi yine, tarafsız olması gereken bir cumhurbaşkanı, bir siyasi parti için oy istiyor. Gönlümde bir parti var diyor. Göreceksiniz; aynı kaderi paylaşacaklar. MDP’nin kaderi neyse AKP’nin de kaderi o olacak. Kenan Evren’in kaderi neyse Recep Tayyip Erdoğan’ın da kaderi o olacak.” ifadelerini kullandı.

 

AĞBABA: “SEÇİM BEYANNAMEMİZ HERKESİN EZBERİNİ, AKP’NİN KİMYASINI BOZDU”

AĞBABA: “ESKİDEN MUHALEFET İKTİDARI ELEŞTİRİRDİ, ŞİMDİ TAM TERSİ OLDU.”

Ağbaba, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin hazırladığı seçim beyannamesi Türkiye’de gündem oldu. İktidar milletvekilleri her gün eleştirmeye çalışıyorlar. Dünyanın hiçbir yerinde muhalefete muhalefet eden iktidar partisi göremezsiniz. Bizim seçim kampanyamız Türkiye’de bir ezberi bozdu. AKP’nin kimyasını bozdu. Hükümet şimdi bizi eleştirmeye çalışıyor. Türkiye’de ilk kez seçimler öncesi iktidar değişti. Eskiden muhalefet iktidarı eleştirirdi şimdi ise iktidar muhalefeti eleştiriyor. Seçimden önce iktidar değişmiş oldu. Bu önemli bir şey. Göreceksiniz ki AKP seçimi kazanamayacak. Bu yüzden, AKP, toplumsal gerginlik ortamı oluşturarak oy toplamaya çalışıyor.” dedi.

AĞBABA: “CUMHURBAŞKANI KUL HAKKI YİYOR. YETİMİN HAKKIYLA, HERKESTEN ALINAN VERGİLERLE AKP PROPAGANDASI YAPIYOR”

Cumhurbaşkanı’nın miting düzenlemesini eleştiren ve tarafsızlık vurgusu yapan Ağbaba şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı, tekrar büyük bir hırçınlıkla meydanlara çıktı. AKP’ye oy vermeyen herkese karşı nefret söylemi kullanması, Tekirdağ’da öğretmenlerin mitinglere zorunlu olarak taşınması da bunun bir göstergesi. Biz Türkiye çapında AKP devletine karşı mücadele veriyoruz. Kaymakamı, valisi, emniyeti, sağlık müdürüne karşı mücadele ediyoruz. Maalesef devletin tüm kurumları siyasallaşmış durumda.  Cumhurbaşkanı da tarafsız olmazsa hiçbir kurum da tarafsız olmuyor. Resmen cumhurbaşkanı kul hakkı yiyor. Tüm vatandaşlardan aldığı vergilerle AKP’nin propagandasını yapıyor.”

AĞBABA: “ŞAH FIRAT’I ÖNCEDEN SÖYLEMİŞTİK. BU İDDİALAR DAHA CİDDİ”

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in gündeme getirdiği operasyon iddiasını yorumlayan Ağbaba, “Gürsel Tekin boş konuşmaz. Elinde mutlaka sağlam deliller vardır. Bende Tekin’e bu konuda katılıyorum. AKP iktidarı seçimi kaybetmemek için her türlü çılgınlığı yapabilir. Şah Fırat Operasyonu ile ilgili de aynı iddiaları gündeme taşımıştık. Sonuçta ne oldu? Süleyman Şah Türbesini taşımak için operasyona yaptılar. Geçtiğimiz seçimlerde 30 Mart’ta gördük. “Kedileri nasıl trafoya soktularsa” önümüzdeki seçimi kazanamayacaklarını anladıkları için her türlü çılgınlığı yapacaklarını düşünüyorum.” dedi.

AĞBABA: “TÜRKİYE’DEKİ HERKESİN KUTSALI OLAN KUR’AN-I KERİM'İN SİYASİ MALZEME YAPILMASINI KABUL ETMİYORUZ”

YouTube Haber arası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingde ‘Kur’an-ı Kerim’i göstererek muhalefeti eleştirmesini de değerlendiren Ağbaba, “Biz hareketleri görünce irkiliyoruz. Herkesin ortak değeri olan kutsalların, Kur’an-ı Kerim’in siyasi malzeme yapılmasının kabul edilmesi mümkün değil. Bunu hiç kimse içine sindiremez. Bu kabul edilebilecek bir şey değil. Biz bu kafaya uymayacağız, cevap da vermeyeceğiz. Kur’an-ı Kerim Türkiye’deki herkesin kutsalıdır, bunun siyasi malzeme yapılmasını kabul etmiyoruz” diye konuştu.