casino siteleri

Fatih Erbakan: Türkiyenin dört bir yanında en çok konuşulan parti hangisi? Tabi ki Yeniden Refah Partisi"

POLİTİKA Haber Girişi : 05 Mart 2024 17:17
Fatih Erbakan: Türkiyenin dört bir yanında en çok konuşulan parti hangisi? Tabi ki Yeniden Refah Partisi
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiyenin dört bir yanında en çok konuşulan parti hangisi? Tabi ki Yeniden Refah Partisi. Bunu biz s
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiyenin dört bir yanında en çok konuşulan parti hangisi? Tabi ki Yeniden Refah Partisi. Bunu biz söylemiyoruz, siyaset bilimciler, anketörler, yorumcular, bizim dışımızdakiler söylüyor" dedi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Adıyamanda seçim koordinasyon merkezinde partililere hitap etti.

Dip dalga geliyor
Erbakan, partisine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğine işaret ederek, Türkiyenin dört bir yanında en çok konuşulan parti hangisi? Tabi ki Yeniden Refah Partisi. Bunu biz söylemiyoruz, siyaset bilimciler, anketörler, yorumcular, bizim dışımızdakiler söylüyor. Bütün Türkiyede muazzam bir dip dalga geliyor, muazzam bir rüzgar geliyor. Yeniden Refah Partisi her gecen gün oylarını arttırmaya devam ediyor.
31 Martta Yeniden Refahın oy patlaması, belediyeleri kazanması iki açıdan çok önemlidir. Bir tanesi belediyelerde Ahlaklı Belediyecilik dönemini başlatacağız. Milletimizin özlediği, 1989 ve 1994 ruhunu yeniden canlandıracağız. İkincisi ise, Yeniden Refahın yapacağı oy patlaması, 2028de ki iktidarının yolunu açacaktır dedi.

Türkiye, Milli Görüş Ekonomi Modeliyle enflasyondan kurtulabilir
Fatih Erbakan, konuşmasının büyük bir kısmında ülkenin içinde bulunduğu ekonomik darboğazdan bahsederek, Enflasyonunu düşmesi için Milli Görüş iktidarı lazım, başka türlü enflasyon düşmez. Milli Görüşün ekonomi modeli uygulanmadan, borç, faiz, zam, vergi ekonomisinden kurtulup, üretim, istihdam ve ihracat ekonomisine geçmeden kurtuluş mümkün değil. Bu zihniyetle, bu uygulamalarla, bu istikametle enflasyon da düşmez, hayat pahalılığı da bitmez, faizden de kurtulmaz, bütçe açığı da bitmez, dış ticaret açığı da bitmez. Ancak ve ancak örneğini gördüğümüz gibi, yeniden 1996-97de olduğu gibi yeniden aynı ruhla, Milli Görüş Ekonomi Modelinin uygulanmasıyla kurtulabilir. Kaynak paketlerimiz hazır, ne yapılacağı belli. İş başına gelip Milli Görüş zihniyetiyle bu adımların atılması lazım. 31 Mart seçimleri inşallah yüzümüzü güldürecek ifadelerini kullandı.
Konuşmasının ardından Erbakan, belediye başkan adaylarıyla partilileri selamladı.