casino siteleri

Fikir Sofrası Malatya’da toplanıyor

Malatya Haber Girişi : 06 Kasım 2023 16:51
Fikir Sofrası Malatya’da toplanıyor
Fikir Sofrası Malatya’da toplanıyor

İş dünyası, finans, akademi kesimi, sivil toplum kuruluşları, bürokrasinin önde gelen isimlerini bir araya getiren düşünce platformu “Fikir Sofrası” 7 Kasım’da Malatya’da toplanıyor. 

Deprem konutları

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Türkiye’nin önde gelen iş insanlarının katılacağı toplantıda, 6 Şubat depreminin ardından oluşan topyekün dayanışmayla varılan nokta, ekonomideki gelişmeler değerlendirilecek.

Malatyalı İşadamı Ahmet Arslan’ın liderliğinde daha önce Viyana, Amerika’da da gerçekleştirilen Fikir Sofrası toplantısına iş, akademi, finans, medya temsilcileri katılacak. 

İşadamı Ahmet Arslan, Fikir Sofrasının ana amacının, siyasi, ekonomik ve sosyal konularda, hızlı bir değişim ve dönüşümün yaşandığı dünyada bilgi ve tecrübeyi ön plana koyarak çözüm yollarını ortaya koymak olduğunu söyledi. 
 

 

Arslan, “Fikir soframızda, Türkiye Ekonomisinin katlanarak büyümesine, rekabetçi bir ekonomi yaratılmasına yön veren, destek olan kanaat önderlerimizle, gündemimizde biraz önce saymış olduğum konuları enine boyuna konuşacağız. Bu amaç çerçevesinde, ana temamız, yaraları sarmak, refahı artırmak, huzur ve barışı sağlamak adına yapılması gerekenleri konuşmaktır” dedi.

YouTube Haber arası

Katılacak iş insanları; Ahmet Arslan, Ahmet Çalık, Nihat Özdemir, Emine Sabancı, Faruk Eczacıbaşı, Erman Ilıcak, Ali Kibar, Vahap Küçük, Betül Ebru Dildar Edin, Nuri Akın, Nilüfer Bulut.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.