casino siteleri

Fırat Üniversitesi, öğrencilerini davul ve klarnetle karşıladı

Eğitim Haber Girişi : 02 Ekim 2023 12:19
Fırat Üniversitesi, öğrencilerini davul ve klarnetle karşıladı
Fırat Üniversitesi, bünyesine yeni katılan öğrencileri, davul ve klarnet ile karşıladı.Yaklaşık 45 bin öğrencisi 5 bini aşkın akadem
Fırat Üniversitesi, bünyesine yeni katılan öğrencileri, davul ve klarnet ile karşıladı.
Yaklaşık 45 bin öğrencisi 5 bini aşkın akademik ve idari personeliyle Fırat Üniversitesi´nde 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı bugün itibariyle başladı. Online eğitimin ardından yüz yüze eğitime geçilen Fırat Üniversitesi´nde öğrenciler davul, klarnet ve çiçeklerle karşılandı. Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş beraberindekiler öğrencileri kapıda karşılayarak çiçek verdi. Uzun bir sürenin ardından üniversite yolunu tutan öğrenciler kapıda gerçekleştirilen karşılama töreni görünce büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadı. Canlı müzik, davul, klarnet ve çiçeklerle karşılanan öğrenciler Rektör Prof. Dr. Göktaş ile bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Harput musikisinden eserlerin çalındığı karşılama töreninde il dışından gelen öğrencilere Elazığ´ın kültürel değerleri de tanıtıldı.
2023-2024 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, "Gençlerimize sağlık ve sıhhat içerisinde huzur bir eğitim ortamı diliyorum. Tabii ki son 3 yılda eğitim uzaktan yapıldı. Bizler bu süreçten çok etkilendik. Ama bugün çok iyi ve huzurlu bir ortamda öğrencilerimiz eğitime başlıyor. Bu sene eğitim öğretim yüz yüze olacak. Bu yıl yaklaşık 10 bin öğrenci üniversitemize katıldı" dedi.