casino siteleri

FRIT Projesi ile içme suyu hattı çalışmaları devam ediyor

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 11 Ekim 2023 16:33
FRIT Projesi ile içme suyu hattı çalışmaları devam ediyor
Adıyaman Belediyesi, ASKİM ekipleri tarafından şehir genelindeki içme suyu hattının yenileneceği FRIT Projesi´nde çalışmalar hızla devam e
Adıyaman Belediyesi, ASKİM ekipleri tarafından şehir genelindeki içme suyu hattının yenileneceği FRIT Projesi´nde çalışmalar hızla devam ediyor.
Kent merkezindeki içme suyu hattının komple yenilenmesi için başlatılan 22 milyon Euro hibe ile yaklaşık 700 kilometrelik hattın yenilenmesi ve 10 bin m´lük içme suyu deposunun yer aldığı Frit Projesinin şehre kazandırılması için çalışmalar yapılıyor.
Alitaşı Mahallesi Bozbey Caddesinde içme suyu hattı yenileme çalışmalarına devam eden yetkililer yoğun çaba sarf ediyorlar.
Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, "Adıyaman Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personellerimiz tarafından başlayan şehirdeki mevcut içme suyu hattının baştan sona yenileneceği FRIT Projesi´ndeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Şehrimizin yeniden ihya ve inşası için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Proje ile beraber ilimizin yaklaşık 700 kilometrelik içme suyu ve yağmur suyu hattı yenilenecek, 10 bin m´lük içme suyu deposu olacaktır. Şimdiden şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Proje de emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.