casino siteleri

FÜ´de 15 Temmuz Konferansı düzenlendi

Eğitim Haber Girişi : 14 Temmuz 2023 15:50
FÜ´de 15 Temmuz Konferansı  düzenlendi
Fırat Üniversitesi (FÜ) tarafından 15 Temmuz Konferansı düzenlendi.FÜ Rektörlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Fırat Üniversitesi (FÜ) tarafından 15 Temmuz Konferansı düzenlendi.
FÜ Rektörlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla `Darbe Girişimi ve FETÖ Gerçeği´ konulu konferans düzenlendi. Prof. Dr. Bahaeddin Ögel Konferans Salonu´nda düzenlenen konferansa, Vali Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, "Ülkemizi parçalayacaklarını, devleti teslim alabileceklerini sanarak, 15 Temmuz gecesi harekete geçen FETÖ´cü hainler, ertesi gün akşam olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmış ve bu aziz millet darbecilere darbe yaparak dünya tarihindeki mümtaz yerini almıştır. 15 Temmuz´un yıl dönümünde 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum" dedi.
Konferansın ardından Fırat Kültür Park yürüyüş parkurunda 15 Temmuz da şehit olan 251 şehidin fotoğraflarının ve isimlerinin yer aldığı yürüyüş yolu gezildi.