casino siteleri

GEADER, İzmir Enerji Kongresine hazırlanıyor

ÇEVRE Haber Girişi : 28 Ekim 2023 09:56
GEADER, İzmir Enerji Kongresine hazırlanıyor
Adıyaman merkezli Güneydoğu´nun ilk ve tek enerji derneği GEADER, İzmir´de düzenlenecek kongrede Şanlıurfa ve Güneydoğu´nun enerji potan
Adıyaman merkezli Güneydoğu´nun ilk ve tek enerji derneği GEADER, İzmir´de düzenlenecek kongrede Şanlıurfa ve Güneydoğu´nun enerji potansiyeli hakkında bildiri sunacak.
Kuruluşunun 2. yılında bölgesel ve ulusal çapta önemli çalışmalara imza atan Güneydoğu Enerji Araştırmaları Derneği (GEADER) İzmir´de TMMOB tarafından düzenlenecek olan V. Güç ve Enerji Sistemleri Kongresinde ´Şanlıurfa İlinin Enerji Potansiyelinin İncelenmesi´ konulu bir bildiri sunacak.
Bildirinin Güneydoğu´nun enerji yatırımları için bir farkındalık oluşturacağını ifade eden Genel Başkan Ömer Çelebi, "Derneğimiz, kuruluşundan itibaren sektörün yönünü Güneydoğu´ya çevirmiş durumda. Üretim ve istihdamın en temel hammaddesi olan enerjinin özellikle Türkiye´nin yenilenebilir enerji yükünü sırtlayan bölgemizin daha da büyümesi için aralıksız çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki haftada ise İzmir´de bölgenin potansiyel gücünü sektör paydaşlarımıza aktaracağız. Amacımız bölgemizde enerji yatırım farkındalığı oluşturmak ve temiz enerjinin lokomotifi olmaktır" şeklinde konuştu.