casino siteleri

Geçit Kapımız her zaman halkımıza açık olacak

Siyaset Haber Girişi : 16 Şubat 2024 21:49
Geçit Kapımız her zaman halkımıza açık olacak
Geçit Kapımız her zaman halkımıza açık olacak

Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Erhan Berk, Yeşilyurt Belediye Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. İlhan Geçit’in Malatya'da ve Türkiye'de birçok hekim yetiştirilmesine katkı sunduğunu ifade ederek “Birçok hekimin hem mesleki olarak, hem de ahlaki ve insan olarak yetişmesinde çok büyük emekleri var. Bizlerin de üzerimizde emekleri olan bir hocamız, ağabeyimiz. Gerçekten geçmişinde de hem idarecilik, hem hekimlik görevi ile Malatya'da insanların gönlünde taht kurmuş ilimizin önde gelen hekimlerinden biri kendisi. Bugün de Yeşilyurt Belediyesi için AK Parti’den Belediye Başkan adayı olarak bir yola çıktı. Biz sağlıkçılar olarak gerçekten bundan çok büyük bir mutluluk duyduk. Özellikle asrın felaketi sonrası yıkımın büyük olduğu bir ilçe olan Yeşilyurt’ta çok büyük başarılara imza atacağını, ilçeyi bambaşka bir hale getireceğine inanıyoruz. Rabbim İnşallah çıktığı bu yolda da kendisine muvaffakiyetler nasip eder. Sağlık camiasında verdiği hizmetlerin çok daha fazlasını Yeşilyurt halkına vereceğine inanıyoruz” dedi.

Deprem konutları

 

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ise hekimliğin yanı sıra uzun süre sağlık alanında da yöneticilik yaptığını belirterek “Geçmişte hekim olarak halkımıza hizmet etmek bize nasip oldu” dedi.


Geçmiş görevleri sırasında kapısının her zaman vatandaşlara sonuna kadar açık olduğunu da hatırlatan Geçit, “Tüm halkımıza şu mesajı vermek istiyorum. İlhan Geçit olarak hekimliği, idareciliği, hocalığı nasıl yaptıysak, orada kapımız çok şükür halkımıza her zaman açıktı. Gelen gideni mutlaka dinliyorduk, derdiyle ortaklaşıyorduk. İnşallah belediyecilik anlayışında da bu kapıları halka açacağız. Bundan yana kimsenin kuşkusu olmasın. Halkımızı mutlaka dinleyeceğiz, hatta onların bulunduğu bölgelere giderek sorunlarını taleplerini dinleyeceğiz. Hekimliğimizi, hocalığımızı, idareciliğimizi nasıl adil, şeffaf, erişilebilir ve hesap verilebilir tarzda yaptıysak İnşallah belediyeciliği de bundan daha ileri bir adımla hizmet üreterek, koşarak yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu ve kaygısı olmasın” şeklinde konuştu.


Adaylığının açıklanması ile birlikte hemen bir proje ekibi oluşturduklarını ve üniversite ile koordineli hareket ettiklerini de ifade eden Prof. Dr. İlhan Geçit, “Bu proje ekibimiz çok güzel projeler hazırlıyorlar. Onları da ileriki zamanlarda Yeşilyurt ve Malatya'mız ile paylaşacağız” dedi. İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretinin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu da belirten Geçit,  “Hekim olmam hasebiyle burada yöneticilik de bir dönem yapmam hasebiyle bu ziyaret benim içim önemli. Biz nerede olursak olalım hekimiz, halkımıza her zaman şifa dağıtacağız. Ama bugün partimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız bize belediyecilik görevi vermiştir. Biz de bunu en iyi bir şekilde geliştirip halkımıza sunacağız” diye konuştu.

YouTube Haber arası


Prof. Dr. İlhan Geçit, İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretinin ardından Yakınca’da bulunan Çırmıhtılılar Derneği ve çevre muhtarlarıyla da istişare toplantısı düzenledi. Geçit, “Muhtarlarımızın ve kıymetli dernek üyelerimizin görüş ve önerilerini aldık, yaralarımızı hep birlikte saracağız şehrimizi birlikte ayağa kaldırana kadar çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.