casino siteleri

Geçit: Yeşilyurtta yolun altı ile üstünü eşitleyeceğiz

POLİTİKA Haber Girişi : 11 Mart 2024 14:07
Geçit: Yeşilyurtta yolun altı ile üstünü eşitleyeceğiz
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelmesi durumunda Yeşilyurt ilçesinde fark oluştura
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelmesi durumunda Yeşilyurt ilçesinde fark oluşturarak çalışmalara imza atacaklarının altını çizerek, Bölgeler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldıracak önemli projelerimiz var. Malatyada bundan böyle yolun altı ile üstü eşit olacak dedi.
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ve teşkilat üyeleriyle birlikte Dilek Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti ve Cumhur İttifakı adaylarının yoğun bir çalışma programıyla depremin izlerini silmek ve Malatyayı eski günlerine kavuşturmak için tüm hazırlıklarını tamamladığını söyledi. Dilek halkının her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana büyük destek verdiğini ve aynı desteği 31 Mart seçimlerinde beklediklerinin altını çizen Geçit, çevreyolu altı ve üstü tabiri konusu hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Bugüne kadar olmaması büyük talihsizlik
"Bugüne kadar yolun altının gelişmemesi büyük talihsizlik" diyen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatyada yolun altı ile yolun üstünü bu dönemde eşitleyeceğiz. Hatta yol bazı bölgeler yol üstündeki bazı bölgelerden daha güzel gelişecek. Melekbaba, Taştepe, Çavuşoğlu, Salköprü ve çevre yolunun altında bulunan diğer mahallelerin kentsel değerini yükselteceğiz. Halk ne derse onu yapacağız. Halka rağmen bir şey yapmayacağız. Rezerv alanını kim yapıyor? Emlak Konut yapıyor. Kimsenin bir metre kare yeri kaybolmayacak. Şehir Cafanaya kadar gitmişken yolun altının gelişmemesi büyük bir talihsizlik. Bu bölgeler için güzel projelerimiz var. Dilekte de ciddi imar problemleri var. Tabii ki bazı imar düzenlemeleri yapacağız. Tarım alanlarını da koruyacağız. Doğalgaz sorununuz var biliyorum. Bunun öncüsü olacağız ve bu sorunu da çözeceğiz. Malatyada bundan böyle yolun altı ile üstü eşit olacak ifadelerini kullandı.

Çarşı merkezi 1 yıl içerisinde tamamlanacak
Çarşı merkezinin 1 yıl içerisinde tamamlanacağını vurgulayan Geçit, Birilerinin sağı solu bulandırmasına izin vermeyin. Sizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın başlatmış olduğu özgürlük ve kalkınma mücadelesine her zaman destek ve omuz verdiniz, yalnız bırakmadınız. Bugün de onun göstermiş olduğu adaylara destek vereceksiniz, yalnız bırakmayacaksınız. Yüzyıllık afetin etkisinden ancak böyle bir ekiple, merkezi hükümetimizin desteği ile çıkabiliriz. Şunun altını çizmek istiyorum. En geç bir yıl içinde Bakırcılar Çarşısı, Kasap Pazarı ve Akpınar çarşısını bitiriyoruz. Emlak Konut bitiriyor. En geç iki yıla herkesin konutunu teslim edeceğiz. Depremin tüm olumsuz sonuçlarından Malatyayı kurtaracağız. Şehri iki yıl sonra inşallah bitmiş ve yaşanılabilir bir kent olarak ayağa kaldıracağız. Onun için 31 Martta sandıktan bizim çok güçlü bir oy ile çıkmamız lazım dedi.