casino siteleri

Gençlik 23 Taraftar Grubu Başkanı Güneş: Seyirci değil, taraftar olalım

Spor Haber Girişi : 01 Şubat 2024 12:22
Gençlik 23 Taraftar Grubu Başkanı Güneş: Seyirci değil, taraftar olalım
Gençlik 23 Taraftarlar Grubu Başkanı Haker Melih Güneş, hafta sonu oynanacak olan Turgutluspor maçına taraftarları beklediklerini söyledi.Gençlik 23 Tar
Gençlik 23 Taraftarlar Grubu Başkanı Haker Melih Güneş, hafta sonu oynanacak olan Turgutluspor maçına taraftarları beklediklerini söyledi.
Gençlik 23 Taraftarlar Grubu Başkanı Haker Melih Güneş, Turgutlusporla hafta sonu oynanacak olan maç hakkında açıklamalarda bulundu. Yıllardır özlemini duydukları güzel havaya girdiklerini belirten Güneş, hafta sonu oynanacak olan maçta Seyirci değil, taraftar olalım vurgusu yaptı. Güneş açıklamasında, Bilindiği üzere takımımız kendi saha ve seyircisi önünde Turgutluspor ile zirve yarışında kritik maça çıkacaktır, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Pazarsporu mağlup ederek ligde yoluna hedefe doğru doludizgin ilerlemektedir, Elazığsporumuzun başarılı sonuçlar ile şehrimizi ve hemşerilerimizi sevindirip, yıllardır özlemini duyduğumuz güzel havaya sokmayı başarmıştır. Bu güzel havanın ve birlik beraberliğin devamı için pazar günü oynayacağımız Turgutluspor karşılaşması büyük önem arz etmektedir. Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ve Kulüp Başkanımız Serkan Çayırın kararlı ve azimli çalışmalarıyla son zamanlarda Elazığ halkına en fazla güven verdiği günlerini geçirmekte. Böylesine güzel bir birlik beraberlik ortamı oluşmuşken biz taraftarlarda üstümüze düşeni değil, üstümüze düşenin kat kat fazlasını yapmalıyız. Buradan Gençlik 23 Taraftarlar Derneği olarak taraftarımıza çağrıda bulunmak istiyoruz. Maça gelen hemşerilerimiz seyirciden ziyade taraftarlık görevini yerine getirmeli. Maça gelen taraftarımızın tüm stat birlikte hareket ederek 90 dakika boyunca aralıksız destek verip takımımıza ateşleyici güç, rakibe ise caydırıcı güç olması gerekiyor. Gelin hep beraber maratonun ortasında Gençlik 23ün çatısı ve pankartı altında buluşup, eski günlerdeki gibi Elazığsporu ve Elazığspoun şanlı taraftarının sesini yine tüm Türkiyeye gösterelim. Az öncede belirttiğim gibi seyirci değil taraftar olalım ifadelerini kullandı.