casino siteleri

Gerger Tillo´ya 112 istasyonu açıldı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 22 Ağustos 2023 16:29
Gerger Tillo´ya 112 istasyonu açıldı
Adıyaman´ın Gerger ilçesi Gölyurt (Tillo) köyünde 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açıldı.112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu
Adıyaman´ın Gerger ilçesi Gölyurt (Tillo) köyünde 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açıldı.
112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuyla ilçede hizmet veren 2 istasyona ek olarak Gölyurt (Tillo) köyünde açılan 3. istasyon ile çevre köylerde oluşabilecek kazalar ve acil durumlara müdahale edilecek.
Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, kırsalda bulunan çevre köylerimizde hızlı ve etkili müdahale yapabilmek amacıyla Gerger ilçesine 3´üncü istasyonun hizmet vereceğini belirtti.
Vatandaşların sağlık alanında daha kaliteli, etkin ve hızlı hizmet almaları için gayret gösterdiklerini belirten Sağlık Müdürü Öz, "Gerger ilçemize bağlı Gölyurt (Tillo) köyümüzde kurulan ve 24 saat esasıyla hizmet verecek olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu civar Köylerde meydana gelebilecek vakalara çok daha kısa bir sürede müdahale etme imkânı bulacağız. İlçemizde acil sağlık hizmetlerinin ulaşılabilir, kaliteli, süratli ve verimli sunulabilmesi için sağlık kahramanlarımız özverili bir şekilde çalışmalarına devam ediyor" dedi.