casino siteleri

GİRESUNSPOR YÖNETİMİNDEN FUTBOLCULARA PARA DOPİNGİ

Spor Haber Girişi : 12 Mart 2016 16:00
GİRESUNSPOR YÖNETİMİNDEN FUTBOLCULARA PARA DOPİNGİ

Giresunspor Yönetimi, Alima Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde futbolculara içerideki alacaklarını ödeyerek jest yaptı.
Yeşil-beyazlı takımın yöneticileri, kendi aralarında para toplayarak takımın 8 maç başı ücretini, Balıkesirspor maçının primini, maaşları ve yabancı oyuncuların ödemelerini yaptı. Giresunspor Yönetim Kurulu’nun bu jesti play-off yolunda büyük önem taşıyan Alima Yeni Malatyaspor maçı öncesi yeşil-beyazlı takıma moral oldu.
Yönetici arkadaşlarına yaptıkları bu fedakarlık nedeniyle minnettar olduğunu söyleyen Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, "Giresunspor’un maddi anlamda çok sıkıştığı bu zor gününde yönetici arkadaşlarım büyük fedakarlık yaparak 850 bin TL kaynağı Giresunspor’a sağladılar. Giresunspor Kulüp Başkanı olarak yönetim kurulundaki arkadaşlarıma yaptıkları bu fedakarlık nedeniyle teşekkür ediyorum. Artık bu fedakarlıklarımızın karşılığını alacağımıza inanıyorum. Oyuncularımız gayet disiplinli bir şekilde oyunlarını sürdürüyorlar inşallah önümüzdeki engelleri tek tek aşıp Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Deprem konutları