casino siteleri

Gökhan Töre transferi

Spor Düzenleme Tarihi : 31 Ağustos 2020 14:15 Haber Girişi : 31 Ağustos 2020 14:16
Gökhan Töre transferi
Beşiktaş, bir süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Gökhan Töre transferinde mutlu sona ulaştı.

Bu futbolcu için bonservis bedeli istemekten vazgeçen Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'ın Umut Nayir'i takasta kullanmayı kabul etmesi üzerine, golcü oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.

Deprem konutları

 


Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, eski yıldızı Gökhan Töre konusunda mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz günlerde oyuncuyla Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelen yönetim, Yeni Malatyaspor'un bonservis bedeli istemesi sebebiyle beklemeye geçmişti. Malatya temsilcisi, siyah-beyazlılardan önce 1 milyon Euro, ardından da 500 bin Euro bonservis talebinde bulunmuştu.

 

Son yapılan görüşmelerin ardından Gökhan Töre için bonservis bedelinden vazgeçen Yeni Malatyaspor, siyah-beyazlı ekipten Umut Nayir'i kadrosuna katmak istediğini Beşiktaşlı yöneticilere iletti. Yeni Malatyaspor'la Gökhan Töre'ye karşılık Umut Nayir takasında anlaşan Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'un Umut'u ikna etmesini bekliyor. Bu futbolcuyla ilk temasını sağlayan Malatya Yönetimi, ikna çabalarına da başladı. Özellikle Başkan Adil Gevrek'in çok beğendiği bir isim olan ve mutlaka kadroda görmek istediği Umut ile bizzat görüşmeye başladığı da gelen haberler arasında.

 

YouTube Haber arası


Gökhan Töre ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, bu hafta Töre'yi kadrosuna katacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gece kartalina 02 Eylül 2020 00:34

    Gökan töreyi cöp hibi attiniz.malatya sakat oyuncuya 650.000€ vererek (anadolu takimlari icin buyuk para) risk alarak aldigi oyuncuyu mac eksiklerini tamamlayarak tekrar parlatarak altin tepside versin besiktas kulubude direk alip kullansin tekrar.çok guzel iş.

  • Gece Kartalı 01 Eylül 2020 00:44

    Adil bey bu tutumunuz yakıştımı size size stadını açan süperlige çıkmanıza katkıda bulunan bir kulübe hemde bedava aldığınız Güzide Beşiktaş kulübüne bonservis istemek hem de PAOK gibi bir Yunan klubü ile oynanacak tüm Türkiye’yi ilgilendiren bir maç için ihtiyaç duyulan kardeş takım dediğiniz büyük Beşiktaş kulübüne yaptığınız nankörce davranış biçimini düzeltmediğiniz sürece bu ayıpla yaşayın tabiki tüm Malatyalı dostlarımıza maletmiyoruz inşallah bizi inciten bu yanlış tutumdan bir önce vazgeçersiniz.