casino siteleri

Görme engelli sporculardan büyük başarı

Spor Haber Girişi : 04 Haziran 2023 13:57
Görme engelli sporculardan büyük başarı
Konya´da düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Atletizm Şampiyonasında mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Atletizm Takımı s
Konya´da düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Atletizm Şampiyonasında mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Atletizm Takımı sporcuları kazandıkları madalyalarla turnuvayı başarıyla tamamladılar.
31 Mayıs ile 1 Haziran 2023 tarihleri arasında Konya´da düzenlenen şampiyonaya üç sporcu ile katılan Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Atletizm Takımı iki şampiyorluk, üç ikincilik ve bir üçüncülük elde etti.
Sporcularda Mülkiye Özger U-17 cirit atmada Türkiye birincisi olurken, U-17 1500 metrede Türkiye ikincisi olurken, Mustafa Elverişli ise U-17 cirit atmada şampiyonluğun yanı sıra 1500 metrede Türkiye üçüncüsü oldu. Yağmur Elverişli ise U-14 uzun atlamada Türkiye ikincisi olurken, U-14 60 metrede ise Türkiye üçüncüsü oldu.
Turnuvayı toplamda iki altın, üç gümüş ve bir bronz madalya ile tamamladıklarını söyleyen Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Kulüp Başkanı Şerif Büyükdaş, Konya´daki şampiyonada güzel sonuçlar aldıklarını ifade ederken, teknik heyeti ve sporcuları kutladı.
Şerif Büyükdaş, Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler takımına her türlü destek ve katkıyı sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar´a da teşekkürlerini sundu.