casino siteleri

Güder Battalgazi’yi örnek bir ilçe yapmak için çalışacağız

Siyaset Haber Girişi : 02 Şubat 2019 17:17
Güder Battalgazi’yi örnek bir ilçe yapmak için çalışacağız
Ak Parti Battalgazi Beled

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder’in mahalle ve esnaf ziyaretleri sürüyor

Deprem konutları

Güder: “Cumhurbaşkanımızın açıkladığı manifestoyu esas alarak, Battalgazi’yi örnek bir ilçe yapmak için çalışacağız ”

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, “Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı manifestoyu esas alarak, Battalgazi’yi örnek bir ilçe yapmak için çalışacağız ” dedi. 
Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Eski Malatya ve Akpınar esnaflarını ziyaret etti. 
Güder, yaptığı açıklamada, izleyecekleri yolun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan manifestoya dayalı olacağını söyledi.   
 

“Manifesto yönetim anlayışımızı oluşturacak”

YouTube Haber arası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan manifestoya dikkat çeken Güder, “Ankara’da Sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkan adaylarına yönelik açıkladığı manifesto yönetim anlayışımızı oluşturacak oldukça önemli bir yol haritası. Bu manifestodaki maddeleri inşallah göreve gelirsek eksiksiz bir şekilde hayata geçirmek en büyük temennimiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın paylaştığı manifestoyu esas alarak, Battalgazi’yi örnek bir ilçe yapmak için çalışacağız ” dedi. 
“İnşallah oluşturduğumuz gönül köprüleriyle daha güzel bir Battalgazi için el ele vereceğiz”
Güder, Battalgazililerle gönül köprüsü kurduklarını da belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:  
“Bizler bugün sırf seçimler yaklaşıyor diye sahaya inmedik, bulunduğumuz görev nedeniyle daha önce zaten sahadaydık. Tempomuz o zaman da, şimdi de oldukça yoğun. İnşallah oluşturduğumuz gönül köprüleriyle daha güzel bir Battalgazi için el ele vereceğiz. Bu kadim ilçeyi mazisine yakışır bir gelişmişlik seviyesine ulaştırmak en büyük hedefimiz olacak.”