casino siteleri

Güder Eskimalatya´da geçici iş yerindeki esnafları yalnız bırakmıyor

POLİTİKA Haber Girişi : 24 Ekim 2023 14:41
Güder Eskimalatya´da geçici iş yerindeki esnafları yalnız bırakmıyor
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, asrın Felaketinde iş yerleri hasar gören depremzede esnaflar için Eskimalatya´da yapılan geçici işy
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, asrın Felaketinde iş yerleri hasar gören depremzede esnaflar için Eskimalatya´da yapılan geçici işyerlerinde esnafları ziyaret etti.
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Battalgazi´de, iş yerleri hasar gören esnafların ticari faaliyetlerine devam etmesi için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder´in talimatıyla yapımına başlanan ve mayıs ayında tamamlanarak esnaflara teslim edilen iş yerlerinde ticari hayat devam ediyor. Eskimalatya halkının ve esnafların mağdur olmaması için kısa süre içerisinde tamamlanan iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Güder, esnaflara kolaylık diledi.
"Esnaflarımız bizim başımızın tacıdır"
35 geçici iş yerlerinin bulunduğu alanda esnaflarla sohbet eden Başkan Güder, "Esnaflarımızla görüşmemizde yapılan iş yerlerinden memnun olduklarını görüyoruz. Depremin yaralarını sarana kadar desteğimizi sürdüreceğiz." dedi. Başkan Güder; "Öncesinde buraya yapmaya başladığımızda esnaflarımız bizlere merkezin dışına çıktıkları için sorun olacağını ifade etmişlerdi. Ama sohbetimizde merkez dışında olmanın işlerini arttırdığını ifade ediyorlar. Doğru bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Esnafımızın memnuniyeti de bizleri memnun ediyor. Esnaflarımızın mağduriyetini gidermek için canla başla çalışıyoruz. Esnaflarımız bizim başımızın tacıdır. Depremin hemen ardından Eskimalatya´daki nüfus oranında büyük bir yoğunluk yaşandı. Bu yoğunluğun ihtiyaçları var ve bu ihtiyaçları karşılamak bizim boynumuzun borcudur. Depremin yaraları hep birlikte hızlı bir şekilde saracağız. İlk aşamada insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yaptık ve hızlı kararlarla ticareti de canlandırdık. Esnaflarımız iş yerlerinde dönüşüm yapıp kendi yerlerine geçene kadar burada faaliyetleri devam edecek. Kısa süre içerisinde hem yaraları saracağız hem de Malatya´yı eski günlerine kavuşturacağız" dedi.