casino siteleri

“Güneşi Isıtan Sözler” konferansı düzenlendi

Bölge Haber Girişi : 30 Ekim 2017 11:09
“Güneşi Isıtan Sözler” konferansı düzenlendi
Adıyaman Üniversitesi Psi
Adıyaman Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğunca düzenlenen "Güneşi Isıtan Sözler" adlı konferansta Eğitimci Yazar Ayhan Korkmaz konuştu.

Adıyaman Üniversitesi Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gürbüz, akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Öğrencilere öğretmenlik mesleğinin önemini aktaran, verdiği örnekler ve anlattığı hikayelerle öğretmenlik mesleğinde karşılaşılabilecek sorun ve engellerden bahseden Eğitimci Yazar Ayhan Korkmaz, "Öğretmen kendi destanını yazan kişidir. Sizlerin de gelecekte kendi destanınızı yazmanızı istiyorum. Kendi destanınızı yazmazsanız başkasının destanında noktalama işareti olursunuz" dedi.

Konferans sonrası konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gürbüz ise, "Ayhan Korkmaz yıllardır hiç değişmeyen, doğrularından ödün vermeyen bir hocamızdır. Tanıdığım güzel insanlardan biridir. Konferansından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok önemli bilgileri, çok önemli örnekler ışığında bizlere sunmuştur. Öğrencilerimizin güzel dersler çıkaracağına inandığım bir konferans oldu" dedi.