casino siteleri

Gürkan CHP'ye mi geçiyor?

Malatya Haber Girişi : 23 Ocak 2024 09:32
Gürkan CHP'ye mi geçiyor?
CHP Malatya İl Başkanından Başkan Gürkan Açıklaması. Gürkan CHP'ye mi geçiyor?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan aday olacağının ilk sinyalini vermişti. Gürkan, “Binlerce hemşehrilerimizin arayarak bağımsız yada herhangi güçlü bir parti de aday olmamı söylüyorlar,ciddi teklifler alıyorum” demişti.

Deprem konutları

 

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız Attarlar Esnaf Odaları Başkanı ve Gazeteci Sinan Cavlak'a konuştu. 

Başkan Cavlak sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız  ile görüştüm.
Selahattin Gürkan ile bir görüşmelerinin olmadığını lakin gerek parti tabanından gereksede diğer siyasi görüşlerdeki vatandaşlarımızdan Gürkan’ın CHP’den adaylığı konusunda çok yoğun bir talep geldiğini ifade etti. Durum ciddi. dedi.

 

YouTube Haber arası


Başkan Gürkan, Gazeteci Ramazan Baykara’ya konuşmuş  Gürkan, herhangi bir parti ile görüşmediğini belirterek, “Binlerce hemşehrilerimizin arayarak bağımsız yada herhangi güçlü bir parti de aday olmamı söylüyorlar,ciddi teklifler alıyorum ama benim direk hiç bir parti liderleri ile temasım olmadı yada bağımsız aday olmamı isteyenlere de an itibariyle vermiş olduğum bir cevabım da olmadı. Olayları ve gelişmeleri takip ediyorum adaylık için verilmiş bir kararım yoktur.” demişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nedim karaaslan 23 Ocak 2024 15:15

    AKP arapgir li cömertoğlu derken olmaz biz kim dersek dedi... Ne oldu cömertoğlu CHP den halkın talebi doğrultusunda çok ara farkla kazandı, BELEDİYE başkanlığı adaylığında halkı dinlemezsen halk cevabı verir. Bu yüzden AKP nin yüzde doksan yanlışlıklar ile beraber belediye başkan adayı yanlış seçimler ve yanlış isimlerle yüzde 91 hata yanlış yapan iktidar yönetim siyaset gütmektedir